ΠΑΤΡΑ : Η Λουξ χορηγός καρφωμάτων & τριπόντων στο ΕΚΟ AllStarGame '18 To
ΕΚΟ AllStarGame '18επέστρεψε, με τη Λουξ ως  χορηγό «Καρφωμάτων» και «Τριπόντων» στο πιο συναρπαστικό τουρνουά αστέρων του μπάσκετ που διεξήχθη στην Πάτρα στις 9-11 Φεβρουαρίου!

Στη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, τα αναψυκτικά και χυμοί λουξ συμμετείχαν ως χορηγός, στηρίζοντας τους διαγωνισμούς Τριπόντων και Καρφωμάτων που πραγματοποιήθηκαν, αντίστοιχα, στην έναρξη και το ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής «Greek Stars – World Stars», μεταξύ των Ελλήνων και ξένων αστέρων του μπάσκετ! Με ορισμένα από τα σημαντικότερα ονόματα του μπάσκετ να συμμετέχουν στη μοναδική αυτήδιοργάνωση και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, το ΕΚΟ AllStarGame '18επέστρεψε δυναμικά έπειτα από τέσσερα χρόνια και κράτησε την υπόσχεσή του να συναρπάσει το κοινό.
 Σημαντικά στιγμιότυπα  της διοργάνωσης  αποτέλεσαν και οι βραβεύσεις  παικτώνεκ μέρους των στελεχών της Λουξ, ΤώνιαςΣταματελάτου και Πλάτωνα Μαρλαφέκα.  Ειδικότερα, η MarketingExecutiveτης Λουξ βράβευσε  τον Περικλή Τσαπανίδη για την πρώτη θέση στο Διαγωνισμό Τριπόντων του ΟΣΕΚΑ, καθώς και τον Αντώνη Κόνιαρη που έλαβε διάκριση και από τον Αντιπρόεδρο της Λουξ, Πλάτωνα Μαρλαφέκα,  ως νικητής και των δύο Διαγωνισμών Τριπόντων που έλαβαν χώρα. Τη βράβευση του Στέφαν Μούντι ως πρώτου στο Διαγωνισμό Καρφωμάτων ανέλαβε επίσης  ο ΠλάτωνΜαρλαφέκας.
Η Λουξ συμμετείχε στη διοργάνωση του ΕΚΟ AllStarGame '18 στο πλαίσιο της  πολιτικής της στήριξης πρωτοβουλιών που προάγουν τον αθλητισμό και την προώθηση του αθλητικού πνεύματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου