ΠΑΤΡΑ : Παρουσίαση του βιβλίου ‘’Σαλός Θεού- Ο Μυστικός Μίκης’’              
Συνεχίζοντας τις πολυπληθείς δραστηριότητες του το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη], μετέχει στο Καρναβάλι των Μικρών, με θέμα: ‘’Γουρουνάκια Κουμπαράδες’’. Είναι μία ιδέα, που προήλθε από τις πρόσφατες παραστάσεις του ομώνυμου έργου του Ευγένιου Τριβιζά και που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές.

 
     50 μέλη του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ανηλίκων και όχι μόνον, με τις συνοδείες τους, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτόν τους, με τη συμμετοχή τους στην παρέλαση της Κυριακής.               Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 7.30, στην αίθουσα King George Hall, το βιβλιοπωλείο Discover, από κοινού με τις εκδόσεις Πατάκη, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου ‘’Σαλός Θεού- Ο Μυστικός Μίκης’’, που συνέγραψε ο Μίμης Ανδρουλάκης, στενός φίλος του συνθέτη.

                Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο ποιητής Διονύσης Καρατζάς και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Μο Σταύρος Σολωμός.

                Τα μουσικά μέρη της παρουσίασης, έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Αθανασακόπουλος, με τμήμα του Ορχηστρικού τμήματος ‘’VIBRATΟ’’ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, ενώ μελωδίες του μεγάλου συνθέτη θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Παπαδημητρίου, στέλεχος του Οργανισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου