ΠΑΤΡΑ : Τουρνουά Stratego Duel Φεβρουάριος 2018 QUICK Stages 2018



Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά QUICK Stages, της κατηγορίας Duel. Είναι η κατηγορία που οι παίκτες αγωνίζονται με τα 10 πιόνια(αντί του κλασσικού των 40) με αποτέλεσμα γρήγορες και ανατρεπτικές αναμετρήσεις.
Εναρξη 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
Σε αυτό το τουρνουά είναι ευκαιρία νέοι παίκτες να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το παιγνίδι του Stratego. Επίσης οι παίκτες της Patras Stratego Team θα ξεκινήσουν με αυτό το τουρνουά, την προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018, που θα γίνει τον Απρίλιο στην Πάτρα.
Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.
Κάθε παίκτης θα αγωνιστεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων. Οι τρεις αγώνες του κάθε ομίλου θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα. Οι πρώτοι δύο του ομίλου προκρίνονται σε νέο όμιλο. Με την ίδια διαδικασία για όλο το μήνα, θα φτάσουμε στον τελικό όμιλο, για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο cafe "Το Θρανίο" στην πλατεία της Αγ. Σοφίας.



Για την οργάνωση του τουρνουά συνέβαλαν σημαντικά το ηλεκτρονικό κατάστημα παιγνιδιών "efantasy.gr", η pizzeria "Ροζ Πάνθηρας", το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι", το φωτοτυπικό κέντρο "copy25" και η Ελληνική Ένωση Stratego.
Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στα τηλέφωνα: 6982221639 και 6983039301, όπως και στην σελίδα μας στο facebook: Patras Stratego Team.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός "SUPER B", ο ραδιοφωνικός σταθμός "Wave97.4", το περιοδικό "Τέταρτο", η εφημερίδα "VPRESS", οι ιστοσελίδες ενημέρωσης "imerisios.gr" και "dytikosaxonas.gr" και η ιστοσελίδα ενημέρωσης εκδηλώσεων "happyweek.gr".

Η ευκαιρία του Quick Stages, ζεσταίνει τον κόσμο του Stratego στην Πάτρα, καθώς ακολουθεί ένα Open τουρνουά τον Μάρτη και έρχεται η αποκορύφωση με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 21-22 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου