ΠΑΤΡΑ : Εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ»Το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων τιμά  την ημέρα της γυναίκας πραγματοποιώντας εκδήλωση αφιερωμένη στην καθημερινή  γυναίκα της ζωής και του αγώνα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τραγούδια από την ορχήστρα του Χορευτικού με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου, λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα από την Ηρα Κουρή και τον Γιώργο Μαγιάκη και οπτικοακουστικό υλικό που έχει επιμεληθεί η Αγγελική Φέκα.

Οι χορογραφίες είναι του Χρήστου Γιαννόπουλου. Όλα τα στοιχεία της εκδήλωσης είναι «δεμένα» μεταξύ τους και θα «δοθούν»  έτσι ώστε, να παρουσιαστεί η ζωή μιας καθημερινής γυναίκας, οι αγωνίες της,  ο αγώνας της      για επιβίωση,  το θάρρος της, η πάλη της μέσα σε μια εχθρική κοινωνία για ένα καλύτερο αύριο γι΄ αυτήν, την οικογένειά της αλλά και όλη την κοινωνία, δεδομένου ότι, μέσα από τον αγώνα της για λευτεριά και ανεξαρτησία, περνάει ο αγώνας ενός ολόκληρου κόσμου που δεν συμβιβάζεται με την σκλαβιά, την αδικία, τον ρατσισμό, την εκμετάλλευση. 

Στην  εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στις 9.00 το βράδυ στο θεατράκι του Μπάρι, θα χαιρετήσει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλης Θωμόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου