Η WATT+VOLT… ενεργοποιείται και στην Πάτρα, με ένα νέο κατάστημα!



Προσφέροντας τις ανταγωνιστικές της τιμές και τις καινοτόμες υπηρεσίες της σε μία ακόμη πόλη, η WATT+VOLT, πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, κατέφτασε και στην Πάτρα, όπου θα εγκαινιάσει το νέο της κατάστημα στην οδό Αγ. Ανδρέου 68, την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στις 19.00, στοχεύοντας να έρθει πιο «κοντά» στην τοπική κοινότητα και να προσφέρει με φυσική παρουσία ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας.
Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα. Το καταναλωτικό κοινό της Πάτρας δεν θα μπορούσε να μην έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και αυτό την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση που παρέχει το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος WATT+VOLT.

Πλέον, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλούν εύκολα και γρήγορα το λογαριασμό τους, καθώς και να ενημερώνονται αναλυτικά για τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει η WATT+VOLT, με έκπτωση έως και 25% στο ρεύμα, αλλά και για τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και παρακολούθησης ηλεκτρικής ενέργειας. Μεταξύ αυτών είναι η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», δίνοντας στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των «έξυπνων» συσκευών τους, και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να παρεμβαίνουν, εξοικονομώντας πόρους και μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα WATT+VOLT στην Πάτρα, στο τηλέφωνο: 26160 07555

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου