ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Μουσική βραδιά για πυρόπληκτους 6 Αυγούστου 2018


Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, απεύθυνε, μέσω της ΕΡΤ Ζακύνθου, η κ. Χαρίκλεια Μινώτου, Πρόεδρος του Σωματείου «Ο Πλατύφορος», με την ευκαιρία της διοργάνωσης της μουσικής βραδιάς, alla note, στο πλοίο Fior Di Lenante, που πραγματοποιείται στις 8 Αυγούστου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων κατοίκων της Ανατολικής Αττικής από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
Στην μουσική βραδιά συμμετέχουν η Καλλιόπη Βέττα στο τραγούδι, ο Βαγγέλης Βέττας στην κιθάρα, και στο πιάνο ο Αρης Γραικούσης.Με φόντο τον έναστρο ουρανό και τη φωτισμένη πόλη της Ζακύνθου, μπροστά από το Καμπαναριό τους Πολιούχου του νησιού Αγίου Διονυσίου, οι καλλιτέχνες θα μας μεταφέρουν σε μουσικές μελωδίες και διαδρομές.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ, πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου, με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ, και τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά, για τη στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Αττικής.




Η Εταιρεία Μελέτης Έρευνας Προαγωγής του Πολιτισμού, «Ο Πλατύφορος», (όπως είναι ολογράφως η ονομασία του), διοργανώνει αυτή τη βραδιά, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων ενεργής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα και γενικότερα στα κοινά της Ζακύνθου, με την ελπίδα, ότι, όλοι θα ευαισθητοποιηθούν και υποστηρίξουν στις δύσκολες αυτές στιγμές τους συνανθρώπους μας, αποκτώντας θετική ενέργεια και καλή διάθεση, μέσω της ιδιαίτερης αυτής μουσικής εκδήλωσης.
Επιπλέον, η κ. Χαρίκλεια Μινώτου, αναφέρθηκε, στην πολύχρονη δράση της, ως μέλος της WWW Ελλάς, επίσης, στη συμμετοχή της στο Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου, καθώς και στην υποστήριξη που παρέχει σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας.
Τέλος, κάνοντας αναφορά, στις πρόσφατες καθαρές ληφθείσες δειγματοληψίες των ακτών του νησιού μας, επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που ανήκει στην τοπική κοινωνία, προς την κατεύθυνση προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και άρα της δημόσιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου