Νίκος Νικολόπουλος: Ο Ν.Ο.Π. «περιουσία» της Πάτρας και όχι του ΚΚΕ!


Αναφερόμενος ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος στην απόφαση της ΔΕΥΑΠ να διακόψει την υδροδότηση του κολυμβητηρίου του Ν.Ο.Π. , δήλωσε:
«Όποιος αθλητικός φορέας δεν γονατίζει για να…. υμνήσει το «τιμημένο ΚΚΕ» της οδού Μαιζώνος, γνωρίζει την εκδικητικότητα της Δημοτικής Αρχής και ο Ν.Ο.Π δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση!
Αφού η ΔΕΥΑΠ εισέπραξε τα εκατομμύρια ευρώ που οφείλουν «μεγαλομπαχτατζήδες» για καταναλώσεις νερού, δρομολόγησε στη συνέχεια την είσπραξη μικρότερων ποσών…
Να ντρέπονται στη Μαιζώνος και τον Περισσό για την υποκρισία τους. Κάνουν χάρες σε μεγαλοφειλέτες και εξαντλούν την αυστηρότητά τους σε μια ιστορική αθλητική κυψέλη, όπως είναι ο Ν.Ο.Π. Σταμάτησαν την υδροδότηση, γιατί η διοίκηση του Ομίλου τόλμησε να σχολιάσει την αδιαφορία και την παρελκυστική τακτική της Δημοτικής Αρχής απέναντι στα υπαρκτά προβλήματα του ΝΟΠ. 


Το εξωφρενικό είναι ότι η ΔΕΥΑΠ έδειξε κυνικό πρόσωπο, παρότι η διοίκηση του ιστορικού Ομίλου είχε ζητήσει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητές της!
Ο φτωχός Ν.Ο.Π., του οποίου οι παράγοντες βάζουν το χέρι στην τσέπη για να μπορεί να συντηρείται, τυγχάνει απάνθρωπης αντιμετώπισης από τη ΔΕΥΑΠ που υπάγεται στη Δημοτική Αρχή. Την ίδια ώρα, ο Πελετίδης έξω από τη ΔΕΗ κάνει τον «αντάρτη» και νοιάζεται δήθεν για τους καταναλωτές της που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα του σπιτιού τους.
Εκ του ασφαλούς, βέβαια, συμπεριφέρεται σαν «πατερούλης», αφού όσοι δικαιούνται, με βάση ευνοϊκό νόμο του Κράτους, επανασύνδεση δεν χρειάζονται κανέναν Πελετίδη για να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους!
Αλλά, με την συμπεριφορά της η Δημοτική Αρχή αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο της. Θέλει να ξεσπιτώσει το ΝΟΠ και να τον αφανίσει προκειμένου να υφαρπάξει και να μετατρέψει τον χώρο σε… Σοβιετικό κολυμβητήριο!
Είναι ζήτημα τιμής και ιστορικής ευθύνης για την πόλη ν’ αντιδράσει και να σταθεί στο πλευρό της Διοίκησης του ΝΟΠ. Είναι πολύ μικρό το ΚΚΕ, ώστε να μπορεί να υπονομεύει το ιστορικό βάθος, το θρυλικό παρελθόν και το ελπιδοφόρο μέλλον της μεγάλης ναυταθλητικής δύναμης της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου