Κώστας Μπατής: Ο γάμος και το διαζύγιό του με τη Σταρ Ελλάς, Ελένη Παπαϊωάννου



Θλίψη έχει σκορπίσει στο ελληνικό μπάσκετ και την αθλητική δημοσιογραφία η είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Μπατή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το Σάββατο το βράδυ σε ηλικία 61 χρόνων, προδομένος από την καρδιά του.

Ο γνωστός αθλητικογράφος υπήρξε παντρεμένος με τη Σταρ Ελλάς 1995 Ελένη Παπαϊωάννου. Πιο συγκεκριμένα, μόλις ένα χρόνο μετά τη στέψη της, το 1996, η Ελένη Παπαϊωάννου γνώρισε το γοητευτικό αθλητικογράφο Κώστα Μπατή και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά. Την περίοδο που γνώρισε τον Κώστα Μπατή η Ελένη Παπαιωάννου παρουσίαζε το δελτίου καιρού του Ant1.


Και μπορεί το ζευγάρι να χώρισε τελικά μετά από 14 χρόνια γάμου, ωστόσο έζησαν ευτυχισμένοι τα χρόνια που υπήρξαν παντρεμένοι. «Τίποτα δεν έχει αξία εάν δεν ζεις το απόλυτο. Εμείς δεν θέλαμε να έχουμε μία συμβατική ζωή κι έτσι πήραμε την απόφαση να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους» είχε δηλώσει η Ελένη Παπαιωάννου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Αξίζει να το δεις. Είχε τονίσει μάλιστα ότι οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ αλλά η κοινή τους ζωή, έφθασε στο τέλος της.

Και ο Κώστας Μπατής όμως είχε μιλήσει για το διαζύγιό του με την Ελένη Παπαιωάννου το 2010 στην εκπομπή Κους Κους του Alpha. Αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνον ο γάμος και γιατί αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους:«Είναι η συντροφικότητα, η μητρότητα, η πατρότητα, η ερωτική επιθυμία είναι πάρα πολλά πράγματα. Αν κάποια στιγμή ένα από αυτά ανακληθεί θα πρέπει να δεις τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν. Εμείς συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε χάσει κάποια στοιχεία. Μπορεί να ήμασταν καλοί γονείς, καλοί σύντροφοι αλλά να μην ήμασταν καλοί εραστές. Αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε κάποιος κορεσμός, ότι έχουν χαθεί κάποια συναισθήματα μεταξύ μας. Ο χωρισμός ήταν η πιο λογική λύση από το να ζούμε κάτω από την ίδια στέγη και να έχουμε διαφορετικές ζωές. Το χειρότερο απ’ όλα θα ήταν να έχουμε παντελή έλλειψη σεβασμού στα 14 χρόνια γάμου, τα οποία ήταν πολύ όμορφα και εποικοδομητικά».
Τελευταία δημόσια εμφάνιση της πρώην συζύγου του Κώστα Μπατή ήταν πέρυσι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί η Ελένη Παπαιωάννου αποκάλυψε πως μένει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά της και εργάζεται σε ασφαλιστικό γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου