ΧΑΝΙΑ :Συνελήφθη ο Νορβηγός για τη δολοφονία της 54χρονης


Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος στo χωριό Μεσκλά της Κρήτης, με θύμα μια 54χρονη γυναίκα, οι διωκτικές αρχές ξετυλίγουν το νήμα της δολοφονίας της. 

 

 

Ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και ο οποίος αναζητείτο από το μεσημέρι της Κυριακής ως ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος, εντοπίστηκε σε περιοχή του Ηρακλείου και αναμένεται να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, ο 48χρονος εντοπίστηκε στα Λινοπεράματα από πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. 

Στο σημείο πήγαν άμεσα αστυνομικοί στους οποίους δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άνδρας κατά τη διάρκεια της σύλληψής του επιχείρησε να αυτοκτονήσει. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου θα κρατηθεί προκειμένου το πρωί της Τετάρτης να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της 54χρονης και μάλιστα είχε επικοινωνήσει με τα παιδιά της γυναίκας μέσω εφαρμογής στα οποία είπε πως εκείνος είχε σκοτώσει τη μητέρα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου