Νίκος Ι. Νικολόπουλος Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ : Στον Καιάδα οι 149 εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Πάτρας.

Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη Νομική στήριξη των εργαζομένων που είχαν προσληφθεί μέσω προγράμματος της Κοινωφελούς στο Δήμο Πατρέων, η Δημοτική Αρχή Πελετίδη απέδειξε για άλλη μια φορά την υποκριτική της στάση.

Επικαλούμενη την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, όπου γνωμοδότησε αρνητικά για τη μεταφορά εκδίκασης της υπόθεσης στην Αθήνα, απέδειξε για άλλη μία φορά, τον ιδεολογικό εμπαιγμό που υφίστανται οι εργαζόμενοι από την Κομμουνιστική Αντίληψη.

 Καλή στα λόγια, στη θεωρία, στην Επαναστατική Γυμναστική, στις πορείες για την Ανεργία στην Αθήνα, στην πολιτική στήριξη όλων των κλάδων με ανακοινώσεις, κ.α.

Για όλα φταίει ο καπιταλισμός, οι νομικοί, το σύστημα, το κράτος, ο λαός που δεν διεκδικεί και δεν επαναστατεί, το τι ψηφίζει, κ.α.

Στα παραπάνω σίγουρα σ’ ένα γεγονός φταίει ο λαός. Στην εμπιστοσύνη που έδειξε στην Κομμουνιστική Δημοτική Αρχή Πελετίδη στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Και επειδή οι αποκαλύψεις και τα παραμύθια πάντα έχουν ένα τέλος, ας διαβάσει και το βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου Γρ. Γεωργιάδη, «Ο Επαναστάτης της Φακής».

Ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου