Super League 2: Γκέλα για την Ξάνθη, νίκη μετά από δύο μήνες για τα Τρίκαλα

Από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Καραϊσκάκη  για τη 18η αγωνιστική της Super League 2

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο μισό της 18ης αγωνιστική της Super League 2, με την Ξάνθη να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ τα Τρίκαλα πέτυχαν σπουδαίο διπλό παραμονής στο Ηράκλειο, επικρατώντας του Εργοτέλης με 2-3, που συνεχίζει την καθοδική του πορεία. Νίκη και για τα Χανιά επί του Διαγόρα, με 1-0, που συνεχίζουν σε τροχιά playoffs.

 

Η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Θανάση Ντίνα. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, έκλεψε την μπάλα από τον Ναζίμ, δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε έναν αμυντικό του Καραϊσκάκη και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουργάνη.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά στο 2-0, ωστόσο ο Σιαταβάνης δοκίμασε εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα, κάτι που δεν του βγήκε, καθώς έστειλε την μπάλα άουτ

Ο Καραϊσκάκης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 58' με τον Ναζίμ να εξιλεώνεται για το λάθος του στο γκολ της Ξάνθης και να χαρίζει τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Η Ξάνθη πέτυχε γκολ με τον Καπνίδη στο 67', έπειτα από σέντρα του Σχρόιγεν, με τον βοηθό να τον υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους Ακρίτες, για την μη κατακύρωση του τέρματος.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Θυμιάνη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Ξάνθη έπιασε τον Λεβαδειακό στους 31 βαθμούς, με τους Βοιωτούς να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα Τρίκαλα πήραν σπουδαίο διπλό επί του Εργοτέλη 2-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες πέτυχαν γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Οι Θεσσαλοί απάντησαν άμεσα, με τον Ευθυμίου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια τέσσερα λεπτά μετά, ενώ στο 53' διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα (και της ομάδας του) πετυχαίνοντας ολική ανατροπή. Ο Μανουσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για το 2-2 στο 79', με τον Ριζογιάννη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα 2-3', ξανά από την άσπρη βούλα.

Τα Χανιά πέτυχαν πολύτιμη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου, τα οποία εδραιώνουν τους Κρητικούς στην έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs της Super League 2.

Το χρυσό γκολ για τους Κρητικούς και μοναδικό τέρμα του αγώνα, πέτυχε ο Φόντε Καμαρά, από πολύ πλάγια θέση, στο 61ο λεπτό. Ο Καμαρά αγωνίζεται στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 03/04

Χανιά - Διαγόρας Ρόδου 1-0

Εργοτέλης - Τρίκαλα 2-3

Ξάνθη - Καραϊσκάκης 1-1

Κυριακή 04/04

Απόλλων Λάρισας - Ιωνικός (14:45)

Ιεράπετρα - Λεβαδειακός (14:45)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας (14:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιωνικός 34

Λεβαδειακός 31

Ξάνθη 31

Εργοτέλης 28

Χανιά 28

Διαγόρας 26

Παναχαϊκή 22

Απόλλων Λάρισας 21

Δόξα Δράμας 20

Τρίκαλα 19

Καραϊσκάκης 12

Ιεράπετρα 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου