Μεταξύ μας…

 *** Πολύς φθόνος διαπιστώνουμε ότι κυκλοφορεί εν Πάτραις , δυσανάλογα μεγάλος για το ( μικρό ) μέγεθος της πόλης…


*** Πολύς και λόγος ξαφνικά περί μαρίνας μεγάλων σκαφών στην Πάτρα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ? . Καλές οι προθέσεις αλλά μας λείπουν τα βασικά : Βούληση και οι κατάλληλοι άνθρωποι. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο τουρισμός , γενικά για την Πάτρα, παραμένει ανέκαθεν  μια πονεμένη ιστορία. Τα …παιδιά στα διάφορα πόστα που υπάρχουν, δεν τους πάει το κοστούμι , δεν  κάνουν, ούτε θέλουν , ούτε μπορούν. Αυτό αποδεικνύεται μέχρι τώρα . Ματαιοπονούμε. Κουβέντα να γίνεται …για να περνάει ο καιρός.

*** Ερχεται αρχές Ιουνίου το 3ο κατά σειρά  τεύχος του αξιόλογου περιοδικού Πατρινόραμα που διευθύνει και επιμελείται ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

*** Εμφάνιση  και  περιοδικού υπό τον τίτλο Patras Voice  αναμένεται, εκτός απροόπτου,  εντός του  Ιουνίου.


*** Ανέκαθεν δημιουργικά ανήσυχος ο Κώστας Αντζουλάτος, ετοιμάζει πυρετωδώς κατάστημα της αλυσίδας
IDEA και στο Αργοστόλι, όπου βρίσκεται επιμελούμενος  προσωπικά τις εργασίες προετοιμασίας καθώς σχεδιάζει να ανοίξει το συντομότερο δυνατό.


*** Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Εύα Καϊλή καθώς σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ! που κυκλοφόρησε  με τα «Νέα Σαββατοκύριακο» , τον περασμένο Φεβρουάριο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η 42χρονη πολιτικός και ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ολοκλήρωσε την ευτυχία της στο πλευρό του Ιταλού συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

*** Το ίδιο ισχύει και για την η Έφη Αχτσιόγλου, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.Οι δύο τους είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια Η βουλευτής περιμένει αγοράκι .

Ο αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου