ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Το άνοιγμα των Κέντρων ξένων γλωσσών και των Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

 Με μεγάλη ικανοποίηση το Επιμελητήριο Ιωαννίνων υποδέχεται την απόφαση του Υπουργείου  Παιδείας μετά τη θετική εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών, για το άνοιγμα των Κέντρων ξένων γλωσσών καθώς και των Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης.

 

 

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συνεργάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα με τους συλλόγους ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών και εκπαιδευτηρίων φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και με συνεχόμενες παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία ανέλυσε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον κλάδο των φροντιστηρίων καθώς και τις ανυπολόγιστες συνέπειες που θα είχαν εάν παρατείνονταν η αναστολή τους.

Θεωρούμε ως Επιμελητήριο Ιωαννίνων ότι όλοι μαζί κάτω από τέτοιες δύσκολες εποχές μπορούμε να διεκδικούμε τα δίκαια και εύλογα αιτήματα μας και να λαμβάνουμε θετικές εκβάσεις στα αιτήματα μας.

Είναι οι συνεργασίες όλων που αποφέρουν  θετικά αποτελέσματα  και με τις δικές μας παρεμβάσεις, κέντρα ξένων γλωσσών καθώς και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης επαναλειτουργούν  και μας δυναμώνουν να συνεχίζουμε  καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση κάθε αδικίας αλλά και επανάκαμψης όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

          Δρ. Δημήτριος Δημητρίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου