ΠΑΤΡΑ : «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι»

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα γίνει στο Πολύεδρο το αφιέρωμα για τον Μάνο Χατζιδάκι, αυτή τη Παρασκευή 2 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Ένα μουσικό ταξίδι στο έργο του σπουδαίου συνθέτη, σε συνεργασία με το Πατραϊκό Ωδείο. Τραγούδι η Ελένη Αντωνίου. Στο πιάνο η Βασιλική Κεφάλα και ο Σπύρος Σιάννας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη,  με απαραίτητη κράτηση θέσης λόγω υγειονομικών συνθηκών, στο τηλέφωνο 2610277342.

Η  Ελένη Αντωνίου  γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει θεατρολογία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρακολουθεί συστηματικά από το 2013, κύκλους μαθημάτων λυρικού και σύγχρονου τραγουδιού. Φοιτά στο Πατραϊκό Ωδείο από το 2018.

 

Ο  Σιάννας Σπύρος  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα. Από το 2016 βρίσκεται στην Πάτρα, όπου φοιτά στο τμήμα Η/Μ του Πανεπιστημίου Πστρών. Η σχέση του με τη μουσική υπάρχει σταθερά στη ζωή του από μικρή παιδική ηλικία καθώς κατάγεται από μουσική οικογένεια. Μεταξύ άλλων παίζει πιάνο και ηλεκτρική κιθάρα.

 

  Η Βασιλική Κεφάλα  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι διπλωματούχος μονωδός και από το 2005, καθηγήτρια φωνητικής, σύγχρονου και κλασικού τραγουδιού στο Πατραϊκό Ωδείο.

 

 

 

Το Πατραϊκό Ωδείο είναι αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα με καλλιτεχνική προσφορά από το 1937, έτος ιδρύσεώς του.
Στο Ωδείο λειτουργούν Σχολές Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής, τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας, ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων, προετοιμασία για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο και συνεργασία με Ακαδημίες του εξωτερικού.
Εξειδικευμένοι καθηγητές διδάσκουν Μουσικοκινητική Αγωγή (σύστημα ORFF) σε παιδιά ηλικίας 3-7 ετών.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου