ΠΑΤΡΑ : Η Κοινο_Τοπία ζητά τη στήριξη και την ετήσια συνδρομή σας για να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργίας της

 

Βγαίνοντας σιγά σιγά από την αυτονόητα πρωταρχική επιλογή της προστασίας της Υγείας, ελέω Covid-19, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο έρχονται μπροστά μας οι μεγάλες δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε με κυρίαρχη την εξεύρεση οικονομικών πόρων για τη λειτουργία της οργάνωσης.

 

Μια λειτουργία που δε μπορεί να είναι μόνο η διάσωση του πολυχώρου που δημιουργή- σαμε αλλά και η κοινωνική παρέμβαση ένα σκέλος της οποίας είναι η προσφορά και αλληλεγγύη, το πρόταγμα δηλαδή που σηματοδοτεί και καθιστά χρήσιμη τη διαχρονική ύπαρξή μας.

Με δεδομένα τα παραπάνω και αφού ξέρουμε πόσο θα θέλατε πολλοί από εσάς να βοηθήσετε όχι μόνο την ύπαρξη αλλά και την απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινο_Τοπίας και των δραστηριοτήτων της απευθύνουμε κάλεσμα οικονομικής στήριξης.

Στήριξη που πρέπει να είναι ετήσια και διαχρονική έτσι ώστε να δημιουργείται ένα στοιχειώδες περιβάλλον σταθερότητας των εσόδων.

Απευθυνόμαστε λοιπόν στους φίλους που θα ήθελαν καταβάλλοντας το ποσό των 20€ ετησίως να γίνουν υποστηρικτές της δημιουργικής και ελπιδοφόρας προοπτικής του συλλόγου. Εννοείται ότι θα ήταν καλοδεχούμενο και τιμητικό για την οργάνωση όποιο μεγαλύτερο ποσό θα μπορούσε να καταβάλει κάποιος σταθερά –γι αυτό έχουμε κωδικοποιήσει τις επιλογές 30€, 50€, 80€, 100€ και 120€ ετησίως- όπως κάνουν ήδη αρκετοί φίλοι τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς αλλά και όποια δωρεά εφάπαξ μπορεί να προσφέρει κάποιος, ανεξαρτήτως ποσού, που ενισχύσει το ταμείο μας.

Για τη διευκόλυνση όλων μας η Κοινο_Τοπία μπορεί να σας δώσει αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών σ’ όλες τις συστημικές τράπεζες όπου θα μπορείτε να καταθέσετε τη δωρεά από την αντίστοιχη δική σας ώστε να μην υπάρξουν κρατήσεις.

Για την πολύτιμη βοήθειά σας αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε.

α) καθημερινά στο 2610.277171, στο fb / Κοινο_Τοπία, στο info@koinotopia.gr

β) Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ στα γραφεία της Κοινο_Τοπίας Καραϊσκάκη 153, ισόγειο, μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου, τηλ.-φαξ. 2610.622250 (μέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου