Σεμινάριο Γνωριμίας Stratego στα Καλάβρυτα

 

Δύο μήνες πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego 2021, η PatrasStrategoTeam διοργανώνει Σεμινάριο Γνωριμίας στην πόλη των Καλαβρύτων. Με την έμπρακτη υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, την Κυριακή 11 Ιουλίου, στις 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη της PatrasStrategoTeamθα γνωρίζουν το Stratego και θα μάθουν τους βασικούς κανόνες σε παιδιά και μεγάλους. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να παίξουν μεταξύ τους αρκετές παρτίδες, με συνεχή καθοδήγηση.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν εξοικειωθεί με το Stratego, θα έχουν εμβαθύνει στην στρατηγική σκέψη, έχοντας ενεργοποιήσει την μνήμη, την παρατηρητικότητα και την διορατικότητά τους. Παράλληλα η διασκέδαση και η πνευματική ικανοποίηση θα αποτελέσει στοιχείο για να αναζητήσουν στο μέλλον την ενασχόλησή τους ξανά με το άθλημα του Stratego ή άλλα πνευματικά αθλήματα.

Η συμμετοχήγια το Σεμινάριο Γνωριμίας είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο γνωριμίας και τις δράσεις του συλλόγου, μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στην ομάδα μας στο facebook: «PatrasStrategoTeam» καθώς και να επικοινωνήσετε στο 6982221639.

 

Για την οργάνωση του, συνέβαλαν σημαντικά οι εκδόσεις «Ψυχογιός» και η «Zito!»,τα καταστήματα παιχνιδιών «e-fantasy.gr»,το café «το Νέον»,το café-μπιλιάρδο«Poolevard» και το φωτοτυπικό κέντρο «copy25»,

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο«IonianTV», ο «Wave97.4», το «giornalista.gr», το «Τέταρτο», η «Πελοπόννησος» και το«pelop.gr», το «Tempo24.gr», η «VPRESS», ο «dytikosaxonas.gr», τα «DytikaNea.gr»,η «MatchΑχαΐας»,καιο «kirix.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου