PatrasStrategoTeam : Χριστουγεννιάτικο ΟpenΚαλάβρυτα 2021

Τα Καλάβρυτα υποδέχονται το Stratego, και υπό την ευθύνη της PatrasStrategoTeamκαι την αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων, διοργανώνεται για πρώτη φορά τουρνουά Openκατηγορίας Classic.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στον επιβλητικό χώρο του Αρχοντικού της Παλαιολογίνας, νέοι και παλαιοί παίκτες Stratego, θα αναμετρηθούν για το πρώτο Open της σειράς. H σειρά των Openπεριλαμβάνει τρία προ-τουρνουά, πριν το αποκορύφωμα της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego (25-28 Αυγούστου 2022).

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30πμ, με 5 αγωνιστικούς γύρους σε μία ενιαία ηλικιακή κατηγορία, ακολουθώντας τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF).Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου με κάθε μέσω επικοινωνίας προς την PatrasStrategoTeam. Στους αγώνες του ChristmasOpenKalavryta 2021, θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το Stratego έχει αρκετά απλούς κανόνες για τα μικρά παιδιά, αλλά και βάθος στρατηγικής που είναι επίσης ελκυστικό για τους ενήλικες. Είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο αντίγραφο ενός γαλλικού παιχνιδιού της δεκαετίας του 20ου αιώνα με το όνομα L’Attaque. Κατασκευάστηκε στην Ευρώπη από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1961.

Για την οργάνωση των φετινών δράσεων της PatrasStrategoTeam,υποστηρίζουν θερμά το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, τοcafé Poolevard, το Abeloscafé&more, το caféτο Νέον,οι εκδόσεις Ψυχογιός και ηZito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian, ο Wave97.4, το ΚαλάβρυταPress, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στις σελίδες των socialmediaτης ομάδας και στο 6982221639.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου