ΠΑΤΡΑ / ΑΧΑΪΑ : Ράγισε καρδιές ο πατέρας της 17χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο – Σπαρακτικές στιγμές

τροχαίο- ΑχαΐαΓέμισαν κόσμο το μεσημέρι της Κυριακής τα Βεσκουκέικα, έξω από την Κάτω Αχαΐα.

Κοίταζε συνεχώς το πρόσωπό της, ήταν η πρωτότοκη, η αγαπημένη του, το κορίτσι του. Στο πλάι του και τα δύο μικρότερα δίδυμα παιδιά του, ο Ανδρέας και ο Αλέξανδρος.

Το λευκό φέρετρο βγήκε από το σπίτι και μόνο θρήνος ακουγόταν στο χωριό! Κάποια στιγμή οι εκατοντάδες μαυροφορεμένοι χειροκρότησαν την Ελένη. Και τότε τα δάκρυα κύλησαν από τα μάτι

Ακόμη ένα νέο κορίτσι χάθηκε στην καρμανιόλα. Πόσους να μετρήσουν ακόμη οι φίλοι, οι συγχωριανοί, οι συγγενείς της οικογένειας. «150 και πάνω έχω μετρήσει» μας λέει άνδρας γύρω στα 60, φίλος του πατέρα».

Το φανάρι στην διασταύρωση της Αχαγιάς δεν λειτουργούσε το μεσημέρι του Σαββάτου. Αναβόσβηνε ένα «πορτοκαλί».

Η Αγγελική Βεσκούκη, νοσηλεύτρια στο Κέντρο Υγείας Κ. Αχαΐας, οδηγούσε και επιχείρησε να στρίψει αριστερά (ερχόταν από Πάτρα) για να ανέβει προς το γήπεδο και να κατευθυνθεί στα Βεσκουκέϊκα.

Το φορτηγό ερχόταν από Πύργο. Χτύπησε το μικρό αυτοκίνητο της οικογένειας στην πόρτα της συνοδηγού. Εκεί που καθόταν η Ελένη.

Η 17χρονη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Προσπαθούσε να πιάσει το πρόσωπό της. Ήταν η τελευταία εικόνα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως και η μητέρα της. Ήταν όμως αργά για εκείνη.

Η 17χρονη «έφυγε». Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το φορτηγό κατέληξε σε παρακείμενη μάντρα αυτοκινήτων. Αφού πρώτα ξήλωσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα της Εθνικής Οδού.

Η Κ. Αχαΐα θρηνεί. Η οικογένεια Βεσκούκη ήταν από τις πιο γνωστές στην περιοχή με έντονη δραστηριότητα ενώ ο αδελφός της τραγικής μητέρας διατηρεί φαρμακείο κοντά στο ΚΥ Κάτω Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου