ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : Συστηματική εξαπάτηση για τα μέτρα από τη Ν.Δ.

 

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο Κίνημα Αλλαγής, καταγγέλλει την κυβέρνηση για τις απαράδεκτες παλινωδίες της στην ανακοίνωση των μέτρων κατά της πανδημίας και την συνολική διαχείρισή τους. Όλη η δήλωση :

“Μέχρι χθες διάφορα ΜΜΕ, αναπαράγοντας τις κυβερνητικές διαρροές,  μας πληροφορούσαν ότι τα κρούσματα μειώνονται και αναμένεται η σταδιακή άρση των μέτρων.

Σήμερα, που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείαςανακοίνωσε ότι περισσότεροι από τους μισούς Ευρωπαίους ενδέχεται να προσβληθούντις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες από το παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κορονοϊού, η κυβέρνηση άλλαξε κατεύθυνση.

Μέσω του αρμόδιου Υπουργού Υγείας μας ανακοίνωσε επί λέξει ότι «Περιμένουμε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων και μεγάλο ποσοστό θετικότητας. Αυτό πια το αντιλαμβανόμαστε όλοι».

Προφανώς ο υπουργός εννοεί ότι αυτό που αντιλαμβανόμασταν όλοι μέχρι τώρα ως σοβαρό κίνδυνο για την δημόσια υγεία, δεν ήταν για την κυβέρνηση κάτι που την αφορούσε. Διότι η προπαγάνδα έχει υποκαταστήσει την όποια πολιτική της.

Δεν έχει τέλος λοιπόν, ο κατήφορος της συνειδητής παραπλάνησης του ελληνικού λαού από τη Ν.Δ. Αφού συστηματικά, κάθε φορά που λαμβάνονται τα όποια λειψά μέτρα, η κυβέρνηση αρχίζει από την επομένη να μιλά για την άρση τους.

Για να δημιουργεί μια πλαστή αισιοδοξία ελέγχου της κρίσης.

Τι πετυχαίνει τελικά; Να παράγει πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης στο λόγο της, να παίζει με το ηθικό μια κοινωνίας που δοκιμάζεται και από άλλα κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα και εν τέλει, να οδηγεί τους συμπολίτες μας στην απουσία πίστης στα μέτρα.

Και όλα αυτά να διογκώνονται από το άνοιγμα των σχολίων χωρίς σχέδιο και ουσιαστική προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών, την απουσία σοβαρής στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων, την αισχροκέρδεια των διαγνωστικών τεστ, την υποβάθμιση του ρόλου των δημόσιων δομών υγείας για τον έλεγχο της πανδημίας.
Το κυβερνητικό παιχνίδι με τις ζωές και τις αντοχές μας πρέπει να τελειώσει τώρα”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου