Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Ντράπηκε και η ντροπή κ. Πελετίδη

Την ημέρα των κινητοποιήσεων, των ανθρώπων του πολιτισμού, η παράταξή μας Ώρα ΠΑΤΡΩΝ, αφού πήρε σαφή θέση για την κυβερνητική πολιτική, έθεσε σειρά προτάσεων στην δημοτική αρχή, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ προστασίας για τον κλάδο, που σκληρά δοκιμάζεται.

Ο κ. Πελετίδης αντί να συζητήσει τις προτάσεις δημιουργώντας τις προϋποθέσεις υλοποίησης τους, προχώρησε σε απαρίθμηση πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής. Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής διανθίζεται με λίβελο κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

Μόνο που εδώ και δυόμισι χρόνια κυβέρνηση είναι η Νέα Δημοκρατία κ. Πελετίδη. Για να συμφωνήσουμε, να πάει η κουβέντα πιο κάτω δεχόμαστε, ότι και για το προπατορικό αμάρτημα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην απαρίθμηση εκδηλώσεων θα ήταν καλό να μας αναφέρετε πόσες χιλιάδες ευρώ δώσατε με απευθείας αναθέσεις στους ίδιους ανθρώπους;

Δεν διαχειριστήκατε τα χρήματα των πατρινών με διαφάνεια. 200.000€ ευρώ για το καρναβάλι του 2021 που δεν έγινε, 31.000€ στην Έδεσσα, 5.000  στη Σύγχρονη εποχή, όχι σε εκδοτικό οίκο της πόλης, 12.500  για σκηνοθεσία του καλλιτεχνικού διευθυντή ενώ συγχρόνως λαμβάνει τον παχυλό μισθό του, 165.000€ σε υπερπαραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ που δεν τολμούν να ανεβάσουν ούτε θεατρικες σκηνές στο Παρίσι, 40.000 € για έναρξη του καρναβαλιού το 2022. Ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει και τις επόμενες μέρες θα συμπληρωθεί με νέες απευθείας αναθέσεις.

Άλλωστε ποιος δεν θυμάται πως καταντήσατε την μπάντα του δήμου με στολές που θύμιζαν το ξυπόλητο τάγμα; Άλλες πόλεις με τις ίδιες ακριβώς πολιτικές συνθήκες μεγαλουργούν (Κέρκυρα 18 φιλαρμονικές μπάντες) και έχουν να αναδείξουν πλούσια δραστηριότητα.

Δεν μοιράστηκαν με διαφανή τρόπο τα χρήματα κ. Πελετίδη. Δεν έφτασαν σε όλους, μοιράστηκαν κατ' επιλογήν δια της απευθείας ανάθεσέως.. βεβαίως... βεβαίως.

Φροντίσατε να μας καταστήσετε αόρατους στην συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο ώστε να μην ανακοινωθεί ότι παραβρίσκεται και χαιρετίζει η παράταξή μας στην χθεσινή συγκέντρωση. Πιστός στο δόγμα σας ότι, αλήθεια είναι ότι συμφέρει το κόμμα.

Περιμένουμε την τοποθέτησή σας επί των προτάσεων μας αντί ύβρεων...



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου