ΑΝΑΘΕΣΟΚΡΑΤΙΑ. Η οικονομική “αρρώστια” της “θυγατρικής” του Κ.Κ.Ε. Α.Ε. Δημοτικής Αρχής Πάτρας.

Θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε τη στάση της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, της CARναβαλότσαρκας στο Σύνταγμα το Σάββατο, όπου υιοθέτησε την πρότασή μας για μεταφορά του μηνύματος του Πατρινού καρναβαλιού στην Αθήνα.

Η μεταφορά του μπάστακα από την πάτρα στην Αθήνα, έδωσε το καρναβαλικό μήνυμα στη «μεγαλειώδη» συγκέντρωση των 2.000 ατόμων των Αθηναίων και του Κ.Κ.Ε.

Η θυγατρική του Κ.Κ.Ε. Α.Ε. Κομμουνιστική Δημοτική Αρχή της Πάτρας, απαίτησε περισσότερα χρήματα για τα ταμεία του Δήμου από το κράτος, ώστε να εξυπηρετήσει την νομενκλατούρα που λυμαίνεται με απευθείας αναθέσεις, ιδιώτες εργολάβους.

Μετά το γνωστό θέμα της προμήθειας βιβλίων από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή», θυγατρική του Κ.Κ.Ε. Α.Ε., άλλη μια ανάθεση εκτός Πατρών έχει αναρτηθεί στο διαύγεια.        

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ 19/24.1.2022 (ΑΔΑ:Ω87ΝΟΚΩΞ-Κ7Χ) Απόφαση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ», με απευθείας ανάθεση παραχωρείται η Λογιστική και Φοροτεχνική Υποστήριξη για το έτος 2022 έναντι του ποσού των 18.600€, σε εταιρεία με έδρα τον Πύργο Ηλείας (έδρα Ρήγα Φεραίου 111).

Τι υποκρισία και εμπαιγμός της Κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής για τους Πατρινούς.

Διεκδικούμε μείωση της ανεργίας για την Πάτρα, αλλά στηρίζουμε με απευθείας αναθέσεις, θέσεις εργασίας σε όμορους Δήμους.

Άραγε δεν υπάρχουν σήμερα στην Πάτρα, αντίστοιχα οργανωμένα Λογιστικά Γραφεία για να αναλάβουν αυτή την εργασία ή κάτι υποκρύπτει από αυτή  την ανάθεση;

Νόμιμη αλλά όχι ηθική.

Όπως άλλωστε και οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων.

Όμως ο Καρναβαλικός Οργανισμός της Πάτρας, οφείλει να προχωρά σε δημόσιους διαγωνισμούς, αναζητώντας και προσφορές από την Πάτρα.

Στηρίζοντας και την τοπική οικονομία αλλά και τις θέσεις εργασίας.

Καθώς επίσης και στα πλαίσια των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, να τοποθετήσει δίπλα στον Μπάστακα τις Πλουτοκρατίας, έναν ακόμα Μπάστακα ομοίωμα του Δημάρχου με τίτλο στο καπέλο, ΑΝΑΘΕΣΟΚΡΑΤΙΑ.

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου