ΠΑΤΡΑ : Παναχαίκή - Αχέροντας 1-0, με την ψυχή στο στόμα


Αν και μέτρια σε απόδοση, κάνοντας τα εύκολα δύσκολα , η  Παναχαϊκή  τελικά νίκησε εντός έδρας, με 1-0 τον Αχέροντα Καναλάκιου, σε εξ αναβολής  παιχνίδι της 14η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, με την Πατρινή ομάδα  παίρνει τους πολύτιμους τρείς  βαθμούς,  που την φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας ( Είναι τώρα 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη αλλά με ένα αγώνα λιγότερο ). 

 


Το μοναδικό γκολ πέτυχε στο 20΄ ο Κέρι ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 88΄, καθώς απέκρουσε ο Βλάχος. Πάντως η  φιλοξενούμενη  όπως και η γηπεδούχος  είχαν  από τρείς καλές ευκαιρίες, αλλά γενικά η Πατρινή ομάδα ήταν σαφώς  ανώτερη,  ενώ ο στο 91’  ο Κολοβούρης  έκανε σωτήρια επέμβαση κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Η διαιτησία  του Γιώργου Αλαστσάκη ( Πειραιά ) καλή.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ : (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Σμίλτος, Καρπαθάκης, Λιποράσε (58΄Στασινόπουλος λ.τ.), Τεγούσης, Χαντί (46΄ Γούλας), Αλεξόπουλος, Mπουρλάκης, Καρακλάιτς (61΄ Κυβελίδης) και Κέρι (90΄ Παπαχρονόπουλος).

Στις φωτογραφίες  η καθοριστική φάση του μοναδικού και νικητήριου γκόλ της Παναχαϊκής και το στιγμιότυπο με το χαμένο πέναλτυ. Πρωταγωνιστής και στις δύο περιπτώσεις ο Κέρι.

Ανδρ. Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου