Φοβήθηκε ο κ. Πελετίδης μην του επιτεθούν αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο Πατρών και δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες.

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε εορτασμός του Πανεπιστημίου Πατρών για τους Τρεις Ιεράρχες και την Ημέρα των Γραμμάτων στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης».

Στην εκδήλωση εκτός των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των «Φοιτητικών Βραβείων Αριστείας» και τιμητικές διακρίσεις σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Δυστυχώς για τον πρώτο πολίτη της Πάτρας, το κ. Πελετίδη, παρ’ όλο που θα έπρεπε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση, απουσίασε επιδεικτικά.

Δεν πιστεύουμε ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» ότι η απουσία του Δημάρχου Πατρεών από την εκδήλωση, ήταν λόγω της μήνυσης στον εισαγγελέα που έχει καταθέσει ο Πρύτανης, για τις αδέσποτες αγέλες των ζώων συντροφιάς που επιτίθενται σε φοιτητές και καθηγητές.

Από φόβο δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, μην τυχόν είναι το επόμενο θύμα από τα αδέσποτα.

 Άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της ανικανότητας της «υπεύθυνης» συνεργάτιδας του που έχει ορίσει, καθώς  και η αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής Πελετιδή, στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Οι μόνοι κερδισμένοι χρόνια τώρα από την Κομμουνιστική Αρχή Πελετίδη;

Η κτηνίατρος με τις απευθείας αναθέσεις, αλλά και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο Δρέπανο, που με απευθείας ανάθεση κατάφερε, μίσθωμα στο ύψος ενοικίασης ακινήτου στην Καλντέρα.

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου