ΠΑΤΡΑ : Ο Δήμαρχος στο Κύπελλο Άνοιξης


 Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και παρακολούθησε το Σάββατο στο κολυμβητήριο «Πεπανός» μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας & Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο τους αγώνες κολύμβησης για το «Κύπελλο Άνοιξης», που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ιστορικός ΝΟΠ.

 

Ο Δήμαρχος είχε εγκάρδια συνομιλίαμε το νέο Πρόεδρο του ΝΟΠ, Γιώργο Μάνεση, και άλλα στελέχη του Δ.Σ. για τα θέματα του ναυταθλητισμού της πόλης μας και ειδικότερα για την ανάγκη συντήρησης κι εκσυγχρονισμού  του κολυμβητηρίου στο Νότιο Πάρκο, αλλά και για τις προσπάθειες ίδρυσης τμήματος Παράκτιας Κωπηλασίας και κατασκευής σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Σχετικά με όλα αυτά τα ζητήματα και το Κύπελλο Άνοιξης ο Δήμαρχος δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά, μετά από δύο χρόνια διακοπής του Κυπέλλου Άνοιξης, λόγω της πανδημίας, βρισκόμαστε σήμερα εδώ σε έναν από του σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της πόλης μας, που συμβάλλει στην ανάπτυξη της κολύμβησης. Μαζί με το ΝΟΠ στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που είχαμε πάντα, εξετάζουμε την προώθηση λύσεων των προβλημάτων που σχετίζονται με το κολυμβητήριο στο Νότιο Πάρκο. Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι προωθείται από τον Όμιλο και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία η ίδρυση τμήματος Παράκτιας Κωπηλασίας, που λείπει από την πόλη μας και είχαμε αναδείξει στο Φάκελο Διεκδίκησης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου