ΠΑΤΡΑ : Υπο κατασκευή +16 δωμάτια στο Μediterranee

 

Ανδρέας Αλεξ. Βρης, dytikosaxonas@gmail.com

Ενισχύει το δυναμικό του σε κλίνες το ξενοδοχείο Μediterranee  που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας. Για το σκοπό αυτό έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες εργασίες και τοποθετήθηκαν προστατευτικά καλύμματα στην πρόσοψη (φωτογραφία ).

ΟΙ εργασίες γίνονται στον δεύτερο όροφο, που ανήκει στο ξενοδοχείο, και τα υπάρχοντα εκεί γραφεία, θα διαμορφωθούν σε 16 νέα δωμάτια αναβαθμισμένης κατηγορίας.Το ξενοδοχείο, που είναι κατηγορίας 3 αστέρων, διαθέτει σήμερα 86 δωμάτια.


Στην Πάτρα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα κινητικότητα στον ξενοδοχειακό κλάδο με κατασκευή νέων μονάδων ( περιλαμβανομένης και μιας νέας ιδιωτικής φοιτητικής Εστίας- λεπτομέρειες σύντομα  ) ή αναβάθμιση υπαρχόντων, κάτι που σε μεγάλο βαθμό αποδίδεται στην δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου της πόλης και των αναγκών που δημιουργούνται για το  συνεχώς διευρυνόμενο ανθρώπινο δυναμικό του.

Οσο αφορά το συνολικό  κτίριο του Μediterranee, στη κεντρική διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου κα Ρήγα Φεραίου, με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι το  πολυσύχναστο αυτό σημείο, έχει μεγάλη ιστορία, καθώς ειδικά το γωνιακό ισόγειο  τα προηγούμενα πρόσφατα χρόνια φιλοξενούσε τα φάστ φούντ   everest  και πολύ παλαιότερα  από το 1946 μέχρι το 1964  το βιβλιοπωλείο Παπαχρίστου  Γωνιά του βιβλίου ( τότε υπήρχε άλλο ισόγειο κτίριο με πατάρι – φωτογραφία του 1957 ) και αργότερα, τέλη δεκαετίας ‘60 αρχές ‘70, όταν οικοδομήθηκε νέο ( που περιελάμβανε και τους ορόφους για το ξενοδοχείο), λειτουργούσε το Κεντρικό Ταχυδρομείο ενώ σήμερα υπάρχει  εμπορικό κατάστημα γνωστής φίρμας καλλυντικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου