Προπονητικό καμπ στίβου στην Πάτρα 27-30 Οκτωβρίου, με φιλοξενία αθλητών στον Δημοτικό Ξενώνα

Ο Δήμος Πατρέων θα φιλοξενήσει στο Δημοτικό Ξενώνα πάνω από 25 αθλητές και προπονητές στίβου από όλη την Ελλάδα στο διάστημα 27-30 Οκτωβρίου στο πλαίσιο προπονητικού καμπ αθλητών μεγάλων αποστάσεων και βάδην που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, στη διαδρομή του Έλους της Αγυιάς, στον παραλιακό ποδηλατόδρομο (κυρίως για τους βαδιστές) και στην Καλογριά.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο καμπ είναι υψηλού επιπέδου, ενεργά μέλη της Εθνικής μας Ομάδας μεταξύ των οποίων και οι δύο από τις πέντε αθλήτριες μας που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Βάδην. Επίσης θα συμμετάσχουν και ταλαντούχοι νέοι αθλητές.




Οι αθλητές θα συνοδεύονται από τους διακεκριμένους προπονητές τους μεταξύ των οποίων, ο κορυφαίος Έλληνας και εκ των πλέον σημαντικών, παγκόσμια στο βάδην, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Στο πλαίσιο του προπονητικού καμπ θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών με είσοδο ελεύθερη .Η πρωτοβουλία ανήκει στον Α.Σ. Άκρος και υπεύθυνος οργάνωσης του καμπ είναι ο γνωστός Πατρινός προπονητής Γιάννης Δαγκόγλου, ο οποίος δήλωσε: «Κατ’ αρχάς ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη που στηρίζει ποικιλοτρόπως και με όλες τις δυνάμεις του Δήμου το Στίβο. Ευχαριστούμε επίσης την υπεύθυνη του Δημοτικού Ξενώνα Κατερίνα Νικολακοπούλου για τη φροντίδα της, που ξεπερνάει τα τυπικά όρια της υπαλλήλου. Η Πάτρα έδειξε την μεγάλη δυναμική της στο στίβο με τα 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδας που φιλοξένησε, καθώς και με την επιτυχία του Ημιμαραθωνίου τον οποίο μπορούμε να εξελίξουμε σε Ευρωπαϊκό γεγονός.

Οι δυνατότητες που  δίνει ο Δήμος Πατρέων στον αθλητισμό,  με την ανασυγκρότηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, το Έλος της Αγυιάς, τον παραλιακό ποδηλατόδρομο και το Δημοτικό Ξενώνα δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας.

Συζητάμε τέλος, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τάκη Πετρόπουλο και τον Πρόεδρο του Παμπελοποννησιακού Βασίλη Ζώτο, τις δυνατότητες της πόλης και την προοπτική ανάδειξης της σε κορυφαίο προπονητικό κέντρο της χώρας, δρομέων μεγάλων αποστάσεων και βαδιστών. Είμαστε σε καλό δρόμο για κάτι ακόμη μεγαλύτερο, για το οποίο θα πούμε περισσότερα όταν θα είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου