ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: ΕΔΩ ΣΟΨΥ…

Σύλλογος ψυχικά πασχόντων και όλες οι δημοτικές παρατάξεις ΕΔΩ! ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ & πάλι ο «δημοκράτης» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ.

Μετά τη σύσσωμη παρουσία των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο κάλεσμα του προεδρείου του ΣΟΨΥ, ο πρώην Υφυπουργός κ Βουλευτής, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά η Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν στηρίζει δομές και συλλόγους στην Πάτρα που δεν είναι υπό Κομμουνιστική Διοίκηση. Δεν στηρίζει την εθελοντική προσπάθεια Ευαισθητοποιημένων Πολιτών.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» καλούμε δημόσια τον ΣΚΛΗΡΟΚΑΡΔΟ ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΑΜΕΑ Δήμαρχο Πελετιδη, άμεσα να ικανοποιήσει το αίτημα του συλλόγου ΣΟΨΥ Πάτρας για την παραχώρηση ακινήτου όπως ο νόμος προβλέπει!

Έχουν περάσει μήνες από το αίτημα του Συλλόγου ΣΟΨΥ Πάτρας, για την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου και την μετατροπή του σε καφέ – εστιατόριο, καθώς και χώρο εκδηλώσεων και ο κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ πεισματικά, επικαλούμενος τετριμμένα μαρξιστικά και ψεύτοεπαναστατικά τσιτάτα.

ΕΛΕΟΣ !!!

Πέρασαν 7 χρόνια με ΚΚΕ δήμαρχο και η οπισθοδρόμηση, η μιζέρια βασιλεύουν στη Πάτρα, ενώ η εγκατάλειψη των ευπαθών ομάδων και των ΑΜΕΑ συνδημοτών είναι προκλητική και εξοργιστική.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου