Θρασύδειλοι χτύπησαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ 

Με αφορμή την αποψινή επίθεση που πραγματοποίησαν οι «γνωστοί άγνωστοι» με μπογιές, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα μια ώρα πριν από την συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :




Οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, οι «γνωστοί άγνωστοι» επιτέθηκαν με μπογιές στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα προξενώντας ζημιές στις τοιχογραφίες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για δεύτερη επίθεση το τελευταίο τρίμηνο με προφανή στόχο να μας κάμψουν.

Η επίθεση έγινε απόψε στον τέταρτο όροφο του κτηρίου την ώρα μάλιστα που στο χώρο των γραφείων βρίσκονταν ο Πρόεδρος και μέλη της οργάνωσης αφού ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου στον Νόμο μας.

Οι δράστες επιχείρησαν να μας τρομοκρατήσουν και να μας φοβίσουν. Έτσι πιστεύουν τουλάχιστον, αλλά δεν λογαριάζουν σωστά.

Η κοινωνία των ενεργών πολιτών τους έχει περιθωριοποιήσει. Οι πολίτες αποστρέφονται και αυτόματα καταδικάζουν τέτοιου είδους πρακτικές. Τα χιλιάδες μέλη της Ν.Δ. στην Αχαΐα, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι τομεάρχες και οι εθελοντές θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για μία άλλη Ελλάδα. Για την Ελλάδα που αλλάζει.

Η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκφοβίζονται από ενέργειες κουκουλοφόρων. Όσο και αν αντιδρούν, η ανομία θα παταχθεί.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου