Πατραϊκό Ημερολόγιο

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19.30 : Αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕΕ (ισόγειο), Τριών Ναυάρχων 40 : Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Εννιά μήνες Ουκρανικής Αντίστασης: Ο αγώνας του ουκρανικού λαού – Οι αλλαγές στην Ευρώπη – Τα διδάγματα για την Ελλάδα. Διοργάνωση δημοτική παράταξη «Κοινοτικόν»

 

-20.00 Αιθουσα Εμπορικού Συλλόγου: Η νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: -Πλειστηριασμοί -Κόκκινα Δάνεια -Προστασία πρώτης κατοικίας Κεντρικός Ομιλητής ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής Ομάδος και βουλευτής του νομού Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-Επίσκεψη στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος  και στις 7 το απόγευμα, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας όπου θα μιλήσει στα στελέχη του κόμματος σε ανοικτή συνεδρίαση της.

21.00 Royal Theater Oι Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέας Ιωάννου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση για τα χαμένα όνειρα και τις ματαιωμένες προσδοκίες μας Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή και Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00.

-21:15 Πρώτη από τις τελευταίες 4 παραστάσεις «100 χρόνια τρέλας»σε σκηνοθεσία Μίλτου Νίκα, βασισμένη στο βιβλίο του Νίκου Ε. Πολίτη στο  Επίκεντρο+, (ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 4/11,-Σαββάτο 5/11  21:15  , Κυριακή 6/11  20.00 ).

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

17.30  Προπύλαια νέου ιερού ναού του Αγίου Ανδρέα : Εναρξη Πρωτοκλητείων με υποδοχή της θαυματουργής  εικόνας της Παναγίας του Όρους των Ελαιών.

-Εναρξη Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων Ποδοσφαίρου Α’ Και Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Αχαϊας

-21.00 ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟ ΑΓΡΙΜΙ. Η Μαρίκα Κοτοπούλη, η μεγάλη ιέρεια του θεάτρου, η παθιασμένη, η ασυμβίβαστη, η ελεύθερη γυναίκα, το γεννημένο «αγοροκόριτσο», το ΑΓΡΙΜΙ, ανεβαίνει στη σκηνή και τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-11.00 Συνέχεια κινητοποιήσεων δημοτικής Αρχής, συλλόγων και φορέων κυρίως για την πλήρη υπογειοποίηση της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής με  τη διοργάνωση  πορείας από το Ρίο μέχρι το νέο λιμάνι.

-Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαίας

-15.00 Επιτέλους ξεκινά και το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της  Super League 2 . H Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στα Χανιά την ομώνυμη Ομάδα. Αβέβαιο προς το παρόν αν θα υπαρξει τηλεοπτική κάλυψη.

-Μόλος Αγ. Νικολάου: Κυπριακό φεστιβάλ διοργανώνει η Φοιτητική Ένωση Κύπριων Πάτρας και θα περιλαμβάνει ζωντανή κυπριακή μουσική και παραδοσιακούς χορούς, κυπριακούς μεζέδες και άφθονη ζιβανία, καθώς και παραδοσιακά κυπριακά παιχνίδια.

- 19:00 Δημοτικό Θέατρο Απόλλων Πρώτη Παράσταση για τους εκπαιδευτικούς της πόλης με ελεύθερη είσοδο-Κράτηση στο ταμείο του θεάτρου: Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 150 χρόνια λειτουργίας του Θεάτρου Απόλλων το Μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζει στην Παιδική του Σκηνή, το φαντασμαγορικό μπαλέτο Μότσαρτ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας: Οι Εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ, το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος και η ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ (Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης & Πολιτισμού) παρουσιάζουν  το βιβλίο ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ (συλλογή διηγημάτων) του Γιώργου Παληγεώργου.

ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-19.00 Αγορά Αργύρη  Σωματείο «ilFaro»  Προβολή - Αφιέρωμα στον Ιταλικό κινηματογράφο  ) Dogman, MatteoGarrone – 2018 (Dogman, Ματέο Γκαρόνε - 2018) με ελληνικούς υπότιτλους Είσοδος ελεύθερη

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-11.00 ΑμφιθέατροΑΙ1 Ιατρικής Σχολής H Hellenic Medical Students’ International Committee (HelMSIC) διοργανώνει «Ημερίδα Ψυχικής Υγείας», η οποία απευθύνεται σε φοιτητές/τριες Ιατρικής και επιστημών υγείας (Φαρμακευτική, Νοσηλευτική).

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 21:15 &
Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 20:15

Ο αγαπημένος μονόλογος του Νικολάι Γκόγκολ, σε μια ερμηνεία που υμνήθηκε από το κοινό και τους κριτικούς από τον Θοδωρή Γκόγκο, συνεχίζει τις παραστάσεις στο θέατρο «όροφως» στην ΠάτραΣάββατο 12 Νοεμβρίου, 21:15 &
Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 20:15

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

-10:00-15:00 : To Tμήμα Αλιείας & Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Παν/μίου Πατρών, οργανώνει την «4η ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ»,), προς τιμή της εορτής του Αγ. Ανδρέα, «Aλιέα» στο επάγγελμα και «Ιεραπόστολο», σύμβολο-λογότυπο του Παν/μίου Πατρών και πολιούχο. Η διοργάνωση υποστηρίζεται έμπρακτα από τον τοπικό Σύνδεσμο Ιχθυοκαλλιεργειών Δυτικής Ελλάδος και από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ). Συμμετέχουν με παρουσιάσεις εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσ/νίκης, το Παν/μιο Κρήτης, το Παν/μιο Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωπονική Σχολή Αθηνών. η εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Μεσολόγγι και είναι ανοικτή στο κοινό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-Πολυχώρος 5Ε (Hρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1Εως τις 7 Ιανουαρίου, ο  ) μεταμορφώνεται σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο χωριό και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους.

ΚΤΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-2η Αγωνιστική Α2 Εθνικής Πόλο : ΝΕ Πατρών ΠΑΚΕΒ, ΝΟ Πατρών –ΟΦΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

-09.00 : Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών : Διεξαγωγή της εξ αναβολής δίκης της Αχαϊκής Τράπεζας

*Επιμέλεια Ανδρέας Αλεξ. Βρής, dytikosaxonas@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου