Ανοιχτή συνεδρίαση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας με ομιλητή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο

 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ (7ΜΜ) ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες τους. Τέσσερις ημέρες μετά την επίθεση σε βάρος των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα που είχε ως αποτέλεσμα εκτός των σημαντικών ζημιών που προκλήθηκαν να αναβληθεί η προγραμματισμένη συνεδρίαση του καθοδηγητικού οργάνου στον Νομό μας και η Δ.Ε.Ε.Π. διοργανώνει ανοιχτή πλέον συνεδρίαση μεθαύριο Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της (Κορίνθου 273Γ).

Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ.  Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στην εκδήλωση – ανοιχτή συνεδρίαση των μελών της Δ.Ε.Ε.Π. και Τομεαρχών θα παραβρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, Πολιτευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντές και στελέχη της Ν.Δ., των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων και της ΟΝΝΕΔ.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π.

Δεκάδες εθελοντές και συνεργεία έδωσαν μάχη με τον χρόνο και από αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί επαναλειτουργούν τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Αντικαταστάθηκαν τοιχογραφίες, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, έπιπλα και bannersμε το συνολικό κόστος της επίθεσης των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων να αγγίζει το ποσό των 4500 ευρώ.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη και οι Τομεάρχες ευχαριστούν για τη συμπαράσταση τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Παύλο Μαρινάκη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Βουλευτές που επικοινώνησαν μαζί του, τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη καθώς και τα δεκάδες στελέχη και μέλη της φιλελεύθερης Παράταξης. Η Δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκφοβίζονται από ενέργειες κουκουλοφόρων. Όσο και αν αντιδρούν η ανομία θα παταχθεί. Όλοι μαζί από την πρώτη γραμμή για μια άλλη Ελλάδα. Για την Ελλάδα που αλλάζει.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                         ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου