ΠΑΤΡΑ : Η Ν.Δ. αποχαιρετά την Σοφία Ταπίνη


Με την αναγγελία της αιφνίδιας απώλειας της Σοφίας Ταπίνη, μητέρας του γιατρού – συνδικαλιστή και μέλους του Τομέα Υγείας Ευγένιου Ταπίνη και ιδρυτικού μέλους του τμήματος γυναικώντης Νομαρχιακής Οργάνωσηςαπό την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :




Με θλίψη η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα την Σοφία Ταπίνη. Μια υποδειγματική γυναίκα που υπηρέτησεαθόρυβα από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε τα ιδανικά και τις αξίες μας. Υπήρξε από τα παλαιότερα μέλη του κόμματοςκαι υπηρέτησε την οργάνωση από θέσεις ευθύνης του τμήματος γυναικών.Δυναμική και οξυδερκής άφησε διακριτά αποτυπώματα με την παρουσία της. Σεμνή, αθόρυβη με την έννοια της διαρκώς για τον συνάνθρωπο δημιούργησε με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιώργο μια λαμπρή οικογένεια.

Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος,την εντιμότητά της και την προσφοράτης στη παράταξη. Η ευγένεια της ψυχής της θα λείψει σε όλους μας.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα  μέλη, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στον γιο της – Ευγένιο, στις κόρες της και τους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου