Κυκλοφοριακές ρυθμίσειςτην Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα

 

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐαςανακοινώνονται οι παρακάτω αποφάσειςγια κυκλοφοριακές ρυθμίσειςτην Καθαρά Δευτέρα στην Πάτρα

 

·       Την προσωρινή μονοδρόμηση της παραλιακής οδού που οδηγεί στην Πλαζ, με κατεύθυνσηκίνησης των οχημάτων από την οδό Κανελλοπούλου προς την πλαζ, την 27/02/2023 από την11:00 ώρα έως πέρατος.

 

·       Την προσωρινή μονοδρόμηση της νεοδιαμορφωμένης ανώνυμης οδού που συνδέει την Πλαζμετην οδό Αθηνών και την οδό Κανελλοπούλου, με κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων από την πλαζπρος την οδό Αθηνών, την 27/3/2023 από την 11:00 ώρα έως πέρατος.

·       Από τις ανωτέρω ρυθμίσεις θα εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα οχήματα ΤΑΞΙ, τα δίκυκλα και ταοχήματα εκτάκτου ανάγκης. Τα αστικά λεωφορεία της γραμμής Νο 1 θα φτάνουν μέχρι το χώρο της πλαζ και θα επιστρέφουν.

·       Την απαγόρευση εισόδου και στάθμευσης φορτηγών οχημάτων καθώς και την απαγόρευσηεισόδου, διέλευσης και στάθμευσης εκπαιδευτικών οχημάτων Σχολών Οδηγών, την27/02/2023 από την 11:00 ώρα έως πέρατος.

·       Η στάθμευση των οχημάτων Ι.Χ., οχημάτων ΑΜΕΑ, δικύκλων θα γίνεται μόνο στους ειδικάδιαμορφωμένους χώρους στάθμευσης.

·

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου