ΠΑΤΡΑ : Εκατό νέοι εθελοντές πρωτοπόροι στον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Εκατό νέοι εθελοντές προσθέτουν τις δυνάμεις τους στον εκλογικό αγώνα που έχει ξεκινήσει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρο το νομό. Παλιά και νέα στελέχη έδωσαν το αγωνιστικό τους παρών στη χθεσινή εντυπωσιακή Β’ συνάντηση εθελοντών που πραγματοποιήθηκε στο Εκλογικό Κέντρο Πάτρας. Συστρατεύτηκαν στην κοινή προσπάθεια ώστε η Αχαΐα το βράδυ της 21ης Μαΐου να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα. Τολμηρά, σταθερά, μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία πρωταγωνίστρια. Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για μια ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα.

 Καλωσορίζοντας τους εθελοντές ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργος Κουτρουμάνης μεταξύ άλλων υπογράμμισαν :

«Στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα κριθούν τα πάντα. Τόσο η πρότασή μας για αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Κυβέρνηση των ηττημένων με Πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα. Σε αυτή θα κριθεί αν στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής, η χώρα μας θα αποκτήσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο σταθερά μπροστά ή  θα υποστεί τις συνέπειες της ακυβερνησίας και της πολιτικής αστάθειας. Μην πούμε πως επειδή  δεν θα βγει Κυβέρνηση από την κάλπη αυτή, μπορούμε είτε να μην πάμε, είτε να ψηφίσουμε κάτι άλλο για να διορθώσουμε την ψήφο μας στις εκλογές της ενισχυμένης αναλογικής. Ένα τέτοιο λάθος μπορεί να οδηγήσει στη συγκρότηση κυβέρνησης των ηττημένων και να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Την πολιτική σταθερότητα,  τα όσα με κόπους πετύχαμε, την πορεία της χώρας μας. Στις 21 Μαΐου  θα απαντηθούν τα διλήμματα που τίθενται εκ των πραγμάτων. Βαδίζουμε σταθερά  μπροστά ή γυρίζουμε πίσω; Θέλουμε επιστροφή στους φόρους ή συνεχίζουμε με ελαφρύνσεις και καλύτερες αμοιβές; Επενδύουμε στη βιβλιοθήκη ή  αβαντάρουμε τη βαριοπούλα; Θέλουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους ή την επιστροφή στη χαρτούρα και την ταλαιπωρία; Θέλουμε πολιτικές που φέρνουν επενδύσεις και δημιουργούν νέες θέσεις δουλειάς ή παραδίδουμε τον τόπο σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες που διώχνουν επενδυτές και δημιουργούν στρατιές ανέργων; Θέλουμε να βγαίνουν οι συντάξεις σε δύο μήνες ή δύο χρόνια; Θέλουμε μια Ελλάδα στο ευρωπαϊκό περιθώριο ή μια Ελλάδα που ακούγεται στην Ευρώπη  και υπολογίζεται από εταίρους και συμμάχους; Θέλουμε μία χώρα ξέφραγο αμπέλι στη ξηρά και χωρίς σύνορα στη θάλασσα ή μια Ελλάδα που προστατεύει τα σύνορά της και σώζει ανθρώπινες ζωές; Θέλουμε μια Ελλάδα με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις που ενισχύουν τη αποτρεπτική ικανότητα της ή μια Ελλάδα  αδύναμη  μπροστά στις έξωθεν επιβουλές»;

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης κλείνοντας την εισήγησή του ευχαρίστησε τους εθελοντές οι οποίοι από σήμερα συμμετέχουν στις έξι εκλογικές επιτροπές

·     *  Συνεχίστηκαν  οι περιοδείες του Προέδρου, μελών της Δ.Ε.Ε.Π., τομεαρχών και εθελοντών ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ.

Τα κλιμάκια περιόδευσαν συνοικίες τη πόλης, συνομίλησαν με πολίτες, διένειμαν το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη νέα διακυβέρνηση της Ν.Δ. καθώς και την πρόσκληση της αυριανής συγκέντρωσης.

Το πρωί της Παρασκευής η περιοδεία – επισκέψεις θα συνεχιστούν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

 

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου