MEΣΟΛΟΓΓΙ / ΑΓΡΙΝΙΟ : Άγνωστοι ρηµάζουν τα κοσµηµατοπωλεία

Τα κοσμηματοπωλεία του Μεσολογγίου, αλλά και του Αγρινίου, έχουν βάλει στο μάτι άγνωστοι, μέχρι στιγμής, δράστες που έχουν κάνει πολλές διαρρήξεις.

Jημερώματα, οι άγνωστοι διέρρηξαν ένα ακόμη κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι σε κεντρικό σημείο της πόλης, αφαιρώντας όλα τα κοσμήματα και τα ακριβά ρολόγια που ήταν στις προθήκες. Φαίνεται ότι για τους δράστες δεν αποτέλεσαν εμπόδιο, ούτε τα ρολά, ούτε οι κάμερες, ούτε ο συναγερμός του καταστήματος. Αρκετά από τα χαρακτηριστικά τους έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος και δείχνουν πέντε άτομα, μάλλον νεαρής ηλικίας, που φορούσαν κουκούλες και ιατρικές μάσκες, πλην ενός, να αδειάζουν το κατάστημα μέσα σε ένα λεπτό.

 Στις 3,20 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασαν στο κατάστημα και έσπασαν τις κλειδαριές από το ρολό, το οποίο παραβίασαν και στην συνέχεια απομακρύνθηκαν, προφανώς για να βεβαιωθούν ότι δεν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν, αφήνοντας έξω ακριβώς από το κατάστημα ένα αυτοκίνητο, που, στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο και αφού έσπασαν την τζαμαρία μπήκαν στο εσωτερικό. Εκεί έσπασαν και τις προθήκες και αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα που υπήρχαν σε αυτές. Μάλιστα τα πήραν μαζί με τις κασετίνες και τα έβαλαν με βιαστικές κινήσεις σε μια μεγάλη μαύρη σακούλα. Οι δυο άδειασαν την βιτρίνα, αφού την έσπασαν με το διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποίησαν για να ανοίξουν το ρολό, δεδομένου ότι ήταν κλειδωμένη, οι άλλοι δύο έσπασαν την προθήκη που ήταν μέσα στο κατάστημα και ο πέμπτος άρπαξε ρολόγια και μπαταρίες.

Αφαίρεσαν ακόμα και ρολόγια πελατών, που τα είχαν αφήσει στο κοσμηματοπωλείο για επισκευή. Το πρώτο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μετά από μερικές ώρες κοντά στο Δοκίμι Αγρινίου. Το όχημα ανήκει σε Μεσολογγίτη και είχε κλαπεί...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου