Νίκος Νικολόπουλος: Με αγώνα γειτονιά – γειτονιά διαμορφώνουμε την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που μας αξίζει και επιθυμούμε.

Τις τελευταίες ώρες γινόμαστε μάρτυρες ανακοινώσεων, τόσο της Δημοτικής Αρχής, όσο και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης της Λαϊκής Υποκρισίας, σχετικά με την διαμόρφωση της πλατείας στην Ανθούπολη.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» νιώθουμε δικαιωμένη στη δημιουργία της συγκεκριμένης πλατείας, τόσο με την παρέμβασή μας στις 21.3.2021 

(https://www.neapatra.gr/?section=637&page1541=13&language=el_GR&itemid1541=2783&detail1541=10, όσο και με την συμμετοχή μας με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην κινητοποίηση που διοργάνωσε ο δραστήριος εκπολιτιστικός σύλλογος τον Σεπτέμβριο του 2022.

 Τότε είχαμε τονίσει ότι θα μπορούσε να γίνει σύγχρονο πάρκο άθλησης με πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής, με φώτα και δενδροφύτευση του χώρου, για να απολαμβάνουν οι κάτοικοι της περιοχής, όπως αντίστοιχα σε άλλους Δήμους.

Σήμερα δικαιωθήκαμε.

Δυστυχώς όμως οι κάτοικοι της Περιβόλας, περιμένουν από την εποχή του ΑΝΝΙΝΟΥ να διαμορφωθεί η πλατεία στην περιοχή τους.

https://pelop.gr/patra-perivola-perimenoume-apo-ton-kairo-tou-anninou-i-geitonia-choris-plateia/.

Το παράδειγμα και η διαμαρτυρία – συγκέντρωση του δραστήριου εκπολιτιστικού συλλόγου της Ανθούπολης θα πρέπει να βρει μίμηση και από τους άλλους αντίστοιχους συλλόγους.

Για να σκύψει και να ασχοληθεί η Δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Υποκρισίας του κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, με τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων σε κάθε γειτονιά του Δήμου.

Γιατί χωρίς φωνή και ξεσηκωμό, δεν θα δημιουργήσουμε την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που μας αξίζει και επιθυμούμε.

Με αγώνα γειτονιά – γειτονιά, καταγγέλλουμε την αδιαφορία και την απαξίωση και διαμορφώνουμε, νέους χώρους άθλησης και πρασίνου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου