ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΧΑΪΑΣ


 Καλωσορίζουμε τον ηγέτη

και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Παλλαϊκό προσκλητήριο νίκης για την σημερινή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πλατεία Τριών Συμμάχων (8 μμ), όπου θα μιλήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας σε μήνυμα της, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζει:

 

 “Με ιδιαίτερη χαρά, ο Πρόεδρος, τα μέλη της ΔΕΕΠ, οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές, καλωσορίζουν στην Πάτρα τον ηγέτη και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Αχαΐα είναι γαλάζια και θα ξαναγίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Oι πολίτες, με την παρουσία τους στην αυριανή εκδήλωση, θα τιμήσουν τη σκληρή δουλειά, η οποία έγινε τα τέσσερα τελευταία χρόνια και με τη ψήφο τους στις προσεχείς εκλογές, θα επιβραβεύσουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που κράτησε την κοινωνία όρθια σε πολύ μεγάλες δυσκολίες, στήριξε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους στα χρόνια της πανδημίας και ξανάβαλε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.

Οι πολίτες της Πάτρας, θα επιβραβεύσουν με την αγωνιστική τους ψήφο στη Νέα Δημοκρατία και στις 25 Ιουνίου τη συνέπεια λόγων και έργων. Η Πάτρα αλλάζει με περισσότερα από 80 έργα, προϋπολογισμού 3,7 δισ. ευρώ, που αναβαθμίζουν τη σχέση της περιοχής με τη θάλασσα και το εμπορικό της λιμάνι, δημιουργώντας επιτέλους τις κρίσιμες οδικές και σιδηροδρομικές διασυνδέσεις με την υπόλοιπη Ελλάδα και τις ξένες αγορές.

Το σχέδιο για την Πάτρα του 2030 είναι η συμβολή της κυβέρνησης σε μια προσπάθεια πολυεπίπεδης ανασυγκρότησης του οικονομικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού του τόπου. Πυρήνας μιας συλλογικής προσπάθειας να επουλωθούν οι πληγές του παρελθόντος με τη συμμετοχή των ίδιων των Πατρινών. Ένα σχέδιο που μας ενώνει όλους γύρω από ένα φιλόδοξο στόχο, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Για πρώτη φορά, ύστερα από πολλές δεκαετίες, η Πάτρα και η Αχαΐα μετατρέπονται σε έναν υπερτοπικό πόλο παραγωγικής ανάπτυξης, αποκτώντας πυξίδα και κατεύθυνση για το μέλλον. Χτίζουμε έτσι μαζί την Πάτρα και την Αχαΐα που ονειρευόμαστε. Στη νέα Ελλάδα που αξίζει σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Τα σημαντικότερα έργα:

·      Αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος, Προϋπολογισμός €295 εκατ.  Ολοκλήρωση της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Κιάτο-Πάτρα στο τμήμα Ρίο-Νέος λιμένας Πατρών, Προϋπολογισμός €476,5 εκατ. Κατασκευή φράγματος Πείρου - Παραπείρου στην Πάτρα, Προϋπολογισμός €130 εκατ. Αναβάθμιση, Βελτίωση και Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Προϋπολογισμός €19,4 εκατ. Ανακατασκευή παλαιού εργοστασίου Λαδόπουλου, Προϋπολογισμός €65 εκατ. Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπτυξη Ιστορικού Κέντρου Πάτρας, Προϋπολογισμός €19 εκατ. Ενεργειακή Αναβάθμιση Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών, Προϋπολογισμός €2 εκατ. Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας», Προϋπολογισμός €7,19 εκατ. Αναβάθμιση Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Παναγιά η Βοήθεια»,Προϋπολογισμός €7,56 εκατ. Αναβάθμιση Παιδιατρικού Νοσοκομείου «Καραμανδάνειο». Ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων, Προϋπολογισμός €10,8 εκατ. Κατασκευή σχολικών κτιρίων στην ΠΕ Αχαΐας, Προϋπολογισμός €8 εκατ. Κόμβος Εκπαίδευσης για τον Πολιτισμό και τη Δημιουργική Βιομηχανία, Προϋπολογισμός 1,76 εκατ. Αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα, Προϋπολογισμός €60,7 εκατ. Κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) & Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒ) στη θέση Φλόκα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Προϋπολογισμός €44,43 εκατ. Επέκταση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ) Πάτρας, Προϋπολογισμός €8,93 εκατ. DIGIWEST κόμβος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, Προϋπολογισμός €4 εκατ. Ανακαίνιση Αμφιθεάτρων Σχολών Πανεπιστημίου Πατρών, Προϋπολογισμός €4 εκατ. Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων Πανεπιστημίου Πατρών, Προϋπολογισμός €3,5 εκατ. Προμήθεια ερευνητικού επιστημονικού εξοπλισμού για τις σχολές του ΕΑΠ, Προϋπολογισμός €10,5 εκατ. Αγορά ακινήτων για τις ανάγκες του ΕΑΠ, Προϋπολογισμός €14 εκατ.

Με την ψήφο τους στη Νέα Δημοκρατία, οι πολίτες της Πάτρας, θα δώσουν στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πιο ισχυρή εντολή, να συνεχίσει το δρόμο της προόδου και της προκοπής για τη χώρα μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ            

                                                                                                                                    ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου