ΠΑΤΡΑ : Κύπελλο Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής»

 Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία διοργανώνει στην Πάτρα 7 έως 9 Ιουλίου 2023 στο Π.Ε.Α.Κ. «Δημ. Τόφαλος» το Κύπελλο Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής. Στη διοργάνωση αυτή θα συμμετέχουν οι καλύτερες αθλήτριες στις κατηγορίες Γυναικών, νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων καθώς και οι καλύτερες ομάδες των ENSEMBLEόλων των παραπάνω κατηγοριών από όλη την Ελλάδα. Το φίλαθλο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αθλήτριες που εκπροσωπούν τη χώρα μας στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. 

Το θέαμα που θα προσφέρουν με τα αγωνιστικά τους προγράμματα οι πρωταθλήτριες Ελλάδος Ρυθμικής γυμναστικής με μπάλα, στεφάνι, κορύνες, κορδέλα και σχοινάκι θα είναι μαγευτικό. Παρακαλούμε πολύ να ενημερώσετε ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΜΈΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΈΤΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ της πόλης μας να μην χάσουν την ευκαιρία και να έλθουν να παρακολουθήσουν ένα ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ που πολύ σπάνια γίνεται στην πόλη μας. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Πιστεύουμε ιδιαίτερα ότι η παρότρυνση των γονέων και κηδεμόνων να φέρνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις συμβάλει αφενός μεν στη σωστή διαπαιδαγώγηση τους ως φίλαθλους, αλλά και αφετέρου ουσιαστικά και αθόρυβα στην ανάπτυξη της γυμναστικήςστην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου