ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : Να καταδικαστούν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που στηρίζει η ΝΔ

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωσή του ζητά να καταδικαστούν στις κάλπες της Κυριακής, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που στηρίζει ο κ. Μητσοτάκης.

 Όλη η δήλωση :

“Στηρίξαμε ως ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή για μια Πάτρα με προοδευτικό προσανατολισμό και θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας και στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Την δεύτερη Κυριακή τίθεται ένα νέο μείζον πολιτικό διακύβευμα σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, όπου υποψήφιοι στηριζόμενοι από τη ΝΔ βρίσκονται αντιμέτωποι με υποψηφίους από το κόμμα μας ή τον ευρύτερο δημοκρατικό ή πολιτικό χώρο πέραν της ΝΔ. Θα επεκταθεί η δεξιά κυριαρχία στην αυτοδιοίκηση ή θα υπάρξουν επιλογές αντίστασης σε ένα σύστημα αυτοδιοικητικής εξουσίας που κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν της κυβερνητικής εξουσίας θα παραδώσει τους δήμους και τις υπόλοιπες περιφέρειες στους μεγαλοεπιχειρηματίες και εργολάβους του Μαξίμου;

Η απάντηση είναι μονοσήμαντη και ήδη έχει δοθεί τις προηγούμενες μέρες από τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και δεν είναι άλλη από το να καταδικαστούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που στηρίζει ο κ. Μητσοτάκης”.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου