Σε Σώμα συγκροτήθηκε η νέα Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας- Πρόεδρος ο Βαγγέλης Καραχάλιος

 Συγκροτήθηκε σε Σώμα την Τετάρτη 26/6 η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Ελλάδας  που προέκυψε απ’ τις εκλογές της 19ης Μαΐου.

Πρόεδρος της 11μελούς Διοικούσας Επιτροπής εξελέγη ο Βαγγέλης Καραχάλιος. Αντιπρόεδρος η Ουρανία Πάλμου και Γενική Γραμματέας η Ευτυχία Μπάρλου.

Στο ανώτερο όργανο διοίκησης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, με επιλογή και στήριξη της Δημοκρατικής Συνεργασίας Μηχανικών εκπροσωπούνται όλες οι παρατάξεις, που συμμετείχαν στις εκλογές που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα 

 

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βαγγέλης Καραχάλιος συνεχάρη κατ’ αρχάς όσες κι όσους εξελέγησαν στη Διοικούσα Επιτροπή και στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία.

«Σε μια περίοδο που ο ρόλος του ΤΕΕ αναδεικνύεται όλο και πιο κρίσιμος εμείς, ως Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών, επιλέγουμε την οδό της σύνθεσης και της ενότητας δυνάμεων και υλοποιούμε αυτό που σ’ όλους τους τόνους είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά. Τόσο στη Διοικούσα Επιτροπή όσο και στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ εκπροσωπείται το σύνολο των παρατάξεων που συμμετείχαν στις εκλογές του Μαΐου. Εκπροσωπούνται όλοι οι συνάδελφοι, όλες οι φωνές, οι απόψεις, οι προσεγγίσεις που υπάρχουν στις τάξεις των συναδέλφων», αναφέρει ο κ. Καραχάλιος

Και προσθέτει: «Ξεκινάμε μια θητεία με πολλές προκλήσεις. Τόσο στο σκέλος του θεσμικού ρόλου του ΤΕΕ ως συμβούλου της Πολιτείας για το σύνολο των τεχνικών και αναπτυξιακών θεμάτων όσο και στο σκέλος της προάσπισης του κύρους, των δικαιωμάτων, της επιστημονικής και επαγγελματικής θέσης των μηχανικών. Αυτούς τους δυο βασικούς στόχους είμαι βέβαιος ότι θα τους πετύχουμε. Και θα τους πετύχουμε μαζί μ’ όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους και μ’ όλες τις παρατάξεις. Εξίσου σημαντική είναι η περίοδος που ανοίγεται μπροστά μας και για τη Δυτική Ελλάδα. Κι εκεί ως ΤΕΕ θα είμαστε παρόντες, με διαρκείς προτάσεις, με την με κάθε τρόπο κατάθεση της επιστημονικής γνώσης και γνώμης για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής».  

        

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου