ΠΑΤΡΑ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑ

Την Δευτέρα 25 Γενάρη ήταν προγραμματισμένη η κοπή της πίτας της ΧΑ στα γραφεία τους στη Μαιζώνος παρουσία του υπόδικου βουλευτή τους Γ. Λαγού. Τα αντανακλαστικά των αντιφασιστών της πόλης ήταν άμεσα, στις 5.00μ.μ. συλλογικότητες της πόλης αποκλείσαμε την είσοδο των γραφείων τους με σκοπό να ακυρώσουμε την εκδήλωση. 





 Πράγμα το οποίο πετύχαμε ( ο Λαγός έγινε όντως λαγός και δεν εμφανίστηκε ποτέ) κάνοντας ξεκάθαρο οτι η προσπάθεια ανασύνταξης τους στην Πάτρα δεν πρόκειται να γίνει δεκτή, αλλά αντιθέτως το αντιφασιστικό κίνημα ειναι εκεί για να τους τσακίσει σε κάθε τους κίνηση.
Την τελευταία περίοδο οι φασιστικές επιθέσεις, αν και περιορισμένες σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, εξακολουθούν να συμβαίνουν σε κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις. (Επίθεση στο Αυτόνομο στέκι, κατάληψη Ανάληψη και κατάληψη Κουβέλου).Επίσης ρατσιστικές, ομοφοβικές και τρανσοφοβικες επιθέσεις συμβαίνουν στο δημόσιο χώρο με την ανοχή της αστυνομίας σε πολλές περιπτώσεις. Η ύπαρξη αυτού του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος θέτει επιτακτικά το ζήτημα της επαγρύπνησης, της αγωνιστικότητας και μαχητικότητας απέναντι σε κάθε είδους κρατική και παρακρατική υπονόμευση της ελευθερίας μας .
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου