Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών : Θέσεις της και τις πρωτοβουλίεςΟ Σύνδεσμος Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων ΒΙ.ΠΕ. Πατρών (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ), θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 25/01/ στον πολυχώρο Royal  (Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα). 
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της κυβέρνησης και φορέων, ενώ η διοίκηση του Συνδέσμου, θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις της και τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν, για την ενίσχυση και ανάπτυξη των Βιομηχανικών Περιοχών και Επιχειρηματικών Πάρκων, καθώς επίσης, για την βελτίωση του κανονισμού λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, ενέκρινε τη συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής, για την αναθεώρηση του κανονισμού λειτουργίας της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και την τροποποίηση του ν.3982/11, που αφορά την αδειοδότηση των Επιχειρηματικών Πάρκων. Οι εξελίξεις αυτές, που  δρομολογήθηκαν με πρωτοβουλίες του ΣΕΒΙΠΑ, θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην  εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου