ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Τα είπαν με τον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου

Τραπέζι σε βουλευτές της ΝΔ έκανε ο deipno vouleutesδιευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης.

Είναι η πρώτη φορά που ο στενότερος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη παραθέτει δείπνο σε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, προκειμένου να «αφουγκραστεί» τις απόψεις των βουλευτών και να συζητήσει μαζί τους διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας.

 

Αναμένεται μάλιστα να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες και συναντήσεις με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, ώστε να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και να συζητούνται τοπικά θέματα, καθώς και να αναλύεται η κυβερνητική πολιτική για τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Το ραντεβού έγινε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι, η οποία φημίζεται για τις πολιτικές βραδιές που φιλοξένησε τις τελευταίες δεκαετίες.

Στο πρώτο αυτό δείπνο συμμετείχαν ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ο βουλευτής Κεφαλληνίας Παναγής Καππάτος, η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, ο βουλευτής Εβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος και ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Σε χαλαρή ατμόσφαιρα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Δημητριάδης άκουσε τους βουλευτές εφ’ όλης της ύλης, αλλά και τις θέσεις τους για τοπικά θέματα από τις περιφέρειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου