Νίκος Νικολόπουλος: «Γλυκιά» η χορηγία, μήπως «Αλμυρή» η διαδικασία της αποδοχής στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων;

Μετά τις αποκαλύψεις της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», σχετικά με τις τιμές από την σύμβαση προμήθειας ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Οργανισμού, επανήλθαμε με την παρακάτω ερώτηση προς τον Δήμαρχο.

Ελπίζουμε ο κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗΣ, να μας δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και να ικανοποιήσει το αίτημά μας, προσκομίζοντας τα απαιτούμενα παραστατικά για την χορηγία που επικαλούνται ότι έλαβαν σε Ζάχαρη και Φέτα από τον προμηθευτή.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αφήσουν την υπόνοια, είτε δεν υπάρχει η σχετική χορηγία που αναγράφουν στα παραπάνω είδη, είτε δεν τήρησαν τις νόμιμες διαδικασίες αποδοχής της.

Με πιθανές φορολογικές παραβάσεις και τα αναλογούντα πρόστιμα.

Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα δείξουμε υπομονή μέχρι στις 8/6/2022.

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας και εάν δεν μας ενημερώσουν για την παραπάνω χορηγία, ως οφείλουν, θα αναζητήσουμε την απαιτούμενη ενημέρωση από την προϊσταμένη  Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. 

      Κύριε Δήμαρχε,

 Μετά τις αποκαλύψεις της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», για τις αισχροκερδής τιμές στα είδη Παντοπωλείου,  που υπέγραψε με την Απευθείας Ανάθεση ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού, έλαβα, όπως και πολύ άλλοι Δημοτικοί Παράγοντες, ένα πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα.  Δεν θα σταθώ στο γεγονός στους υπογράφοντες υπηρεσιακούς παράγοντες και την σύνηθες τακτική σας.Άλλωστε εντολές εκτελούν.

Αποτελεί όμως ευκαιρία, και ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», να σας ζητήσουμε να μας προσκομίσετε συγκεκριμένα έγγραφα που στο κείμενο αναφέρονται.

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας καλώ όπως μου προσκομίσετε τα αντίγραφα, των Δελτίων Αποστολής, τα σχετικά Τιμολόγια που έχουν εκδοθεί, καθώς και τις αποφάσεις αποδοχής της χορηγίας του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού, για 850 κιλά Ζάχαρη και τα 150 κιλά φέτα που αναφέρεται στο κείμενο.

Ελπίζουμε ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» να ικανοποιήσετε το αίτημά μας και να μην αναγκαστούμε να ζητήσουμε τη συνδρομή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, εάν τηρήθηκαν οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου