«Η DUR στρατηγικός συνεργάτης στο TEDxPatras 2017!»



Για τρίτη συνεχή χρονιά, η DURαποτελεί στρατηγικό  συνεργάτη στοTEDxPatras2017, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στον πολυχώρο Royal Theater.
Το φετινό συνέδριο TEDxPatrasμε χορηγό την DURέχει τίτλο «Στιγμές - Moments» που αξίζει να διαδοθούν, να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ή/και να προβληματίσουν. Κάθε ομιλία και κάθε δράση που θα παρουσιαστεί στη φετινή εκδήλωση θα αναδείξει στιγμές που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν μέσα από τη δυναμική τους.
Πιστή  στην ιδέα των συνεδρίων TEDx, η DUR θα διαμορφώσει μια tailormade εμπειρία για τους θεατές με τον τίτλο"Onestylemomentcanbeamomenttoexploreyourself"αναδεικνύοντας το προσωπικό στοιχείο στην εμφάνιση προσφέροντας παράλληλα εξατομικευμένες στιλιστικές συμβουλές από εξειδικευμένους stylists. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος οι εθελοντές του TEDxPatrasγια τις ανάγκες της διοργάνωσης θαέχουν τη στιλιστική υπογραφή της DUR.
Η DUR, με συνεχή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα της Πάτρας, στηρίζει κάθε προσπάθεια προώθησης και ανάπτυξης ευκαιριών, διαλόγου και εξέλιξης της προσωπικότητας του ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου