ΠΑΤΡΑ : Σχόλιο της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ για τη συνάντηση των επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί η είδηση ότι συναντήθηκαν σήμερα οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, Αντώνης Κουνάβης, του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Σιδηρόπουλος και του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μοίραλης, όπου ανάμεσα στον καφέ και το φαγητό αποφάσισαν και την εκλογική τους τακτική για το β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα, που δεν είναι άλλη από τη συνεργασία τους ενάντια στον Κώστα Πελετίδη.

Γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά, ότι τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, ταυτίζονται σε όλα τα κομβικά ζητήματα, γι’ αυτό και έχουν ψηφίσει «αγκαλιά» όλα τα κρίσιμα αντιλαϊκά νομοσχέδια.

Γι’ αυτό και όλοι μαζί επιτίθενται στη Δημοτική Αρχή Πάτρας και τον αγωνιστή Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη που τους «χαλάει τη σούπα» στην περιοχή και είναι φωτεινό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα. Το είπαν καθαρά άλλωστε… «Όλοι μαζί εναντίον του Πελετίδη». Κύριοι…, σας έχει πάρει χαμπάρι ο λαός μας. Δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα με όσους υπερασπίζονται με συνέπεια τα δίκια του.

Ήρθε η ώρα αυτό που πραγματικά τους φοβίζει να το κάνουμε πράξη! ΤΩΡΑ ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες. Ξανά Δήμαρχος στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης. Σωτήρες δεν υπάρχουν!

Πάτρα, 21/4/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου